Kurser hösten 2019

KURSINFORMATION FÖR VÅREN -20 KOMMER INOM KORT!

Dynamisk / Ashtanga Yoga med Hege

Kraftfull, svettig o fysisk yogaform från 
södra Indien .
En fast serie ställningar binds ihop med en viss andningsteknik tillsammans med specifika rörelser som utförs i takt med andningen! 
Med regelbunden praktik blir Du också vig, stark & vältränad!
KURSSTART: KOMMER INOM KORT

Pilates med Hanna

Pilates är en träningsform där du tränar styrka, rörlighet och smidighet. Det är en skonsam träningsform som alla kan utöva i och med att övningarna går att skala ner. Träningen stärker de djupt liggande musklerna i kroppen och förbättrar balans, koordination och cirkulation. Du förbättrar även kroppshållningen och kroppsmedvetenheten.

KURSSTART: KOMMER INOM KORT


Medicinsk Yoga med Agneta

Medicinsk yoga är en mjuk yogaform där du guidas att röra dig genom medvetna rörelser i samspel med din andning. Du får tid att känna in kroppen och ger den chans att hitta sin egen balans och stillhet. Passet avslutas med avslappning och meditation och du väljer om du vill vara på matta eller sittande på en stol. Denna yoga passar alla och anpassas efter vad du behöver just nu.

KURSSTART: KOMMER INOM KORT

Zumbatoning med Anna

Zumba® Toning är till för dig som vill kombinera dansglädjen och konditionsträningen som Zumba® syftar till med inslag av lite styrketräning. Med speciella toning sticks (finns att låna gratis på Mjölby Hälsocenter) tränar du olika muskelgrupper, mest armar och bålen.

Vi börjar med första delen ren Zumba o sen över går passet i Zumba® Toning där Vi dansar till härlig latinsk musik samtidigt som vi använder Toning Sticks för extra muskelträning. Speciella Toning övningar vävs in i passet och ökar förbränningen rejält! Du får en ordentlig genomgång av hela kroppen!

KURSSTART: KOMMER INOM KORT


Zumba med Anna

Vi kommer att avancera med nya rytmer och rörelser under våren!
Kan du tänka dig att hålla i gång en hel timme och ändå vara lika full av energi genom hela passet, och först efteråt känna hur trött du är, men med ett leende på läpparna vill du nu bara gå på nästa pass! 
I Zumba® stärker du automatiskt lår, magmuskler och ländryggen, då du får röra på höfterna och till och med skaka rumpa! Eftersom träningen sker i ett högt tempo kommer din kondition även förbättras. På ett väl genomfört pass kan du förbränna 600 kcal.
KURSSTART: KOMMER INOM KORT

Alla årsmedlemmar erbjuds 50% rabatt på alla kurser

Förbokning gäller på alla platser. Bokning görs via mariamhc@gmail.com eller 

070 585 61 66


VÅRA GRYMMA INTRUKTÖRER